Tilfredse kunder


 

En dag vågnede jeg op med hold i min lænd. Jeg kontaktede FredrikFysio for at få en tid hurtigst muligt, hvilket jeg fik inden for kort tid.

Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke, at mine smerter i lænden var markant reduceret! Mange tak for god behandling.

Vh Rasmus Buch Hansen

 
 

Jeg havde døjet med nakke og skuldersmerter i lang tid, inden jeg opsøgte FredrikFysio. Hos ham fik jeg en meget professionel behandling. Jeg blev lyttet til og behandlet på en behagelig måde. Udover dette gav han mig nogle øvelser, så jeg selv kunne arbejde med at mindske mine smerter. Dette var super godt. Tusind tak for en god behandling.

Kh Sabrina Skov Dvinge

 
 

Da jeg opsøgte FredrikFysio havde jeg en ide om, hvordan han kunne hjælpe mig med min problematik. Sammen udarbejdede vi en plan for behandling samt hjemmeøvelser. Efter 2år med smerter i hofterne og ingen mulighed for at lave dybe knæbøjninger, kan jeg endelig dette igen, og er Fredrik evig taknemmelig, da han har lært mig, hvordan smerter fungerer, og hvordan man kan komme af med dem i form af styrketræning.

Vh Bente Asmussen