Fysioterapi


 

Fysioterapi:

Målet med fysioterapi er at opretholde kroppens bevægelse og funktion. Jeg besidder stor viden indenfor kroppens anatomi, rehabilitering efter en skade og forebyggelse af samme. Sammen finder vi den optimale løsning til dig og din problematik.

Mit mål for behandling er, at du bliver smertefri, og vi arbejder altid efter et mål for, at du får det bedre. Sammen arbejder vi mod, at du i sidste ende får en øget livskvalitet og kan komme tilbage til den aktivitet, du elsker, hurtigst mulig.

Der bliver udført en grundig anamnese for at afdække din sygehistorik, undersøgelse af din krop og bevægelse samt behandling af samme.

Behandlingen kan være træning, forskellig manuelle teknikker, akupunktur, undervisning om et emne eller lignende.

Uddannelse:

Sideløbende med fysioterapiuddannelsen har jeg taget en efteruddannelse i manipulationer (det man kender som «knæk» lyde under en behandling) for at have flere redskaber i min værktøjskasse. Titlen hedder manipulationsterapeut, og der er kun 5 certifiserede terapeuter i hele Danmark! Se mere om uddannelsen  ->her<-

Udover dette har jeg en stor lidenskab og interesse for smertevidenskab – og tager mange kurser indenfor emnet.

Derfor har jeg en høj viden og forståelse for dig og dit problem.

Jeg prøver altid at sætte patienten/mennesket i fokus og kigge på helheden (årsagen til dit problem), i stedet for kun at lindre smerterne (symptombehandling).

Mig som person:

Jeg går meget op i service, og at mine patienter får den bedst mulige behandling og vejledning til at komme af med sine smerter. Ved FredrikFysio vil du altid møde en sød og rar mand med lidt humor. Jeg elsker at arbejde med mennesker, da alle er forskellige på sin egen måde.

Jeg behandler ud fra et «evidens perspektiv». Det vil sige ud fra den nyeste viden, der er på området. Ved mig får du en god forklaring på, hvorfor dit problem er, som det er, samt en god behandling.

Hvorfor du skal vælge FredrikFysio:

  • Hos mig får du 30 – 50% længere konsultationer end lands- og regionsgennemsnittet, da jeg arbejder udenfor sygesikringen. Derfor bliver der mere tid til dig og dit problem.
  • Jeg finder altid en tid til dig – også udenfor åbningstiderne hvis der er behov for dette.
  • Jeg har mange kurser og videreuddannelse indenfor fysioterapi, derfor er jeg med dig som samarbejdspartner godt dækket ind til at løse dit problem.
  • Der tilbydes både formiddag, eftermiddag og aftenbehandlinger.

Velkommen til FredrikFysio